Terassilasitukset

Terassilasituksella lisäät asumisviihtyvyyttä ja saat käyttöösi lisää tilaa ympäri vuoden.
Terassilasituksella lisäät asumisviihtyvyyttä ja saat käyttöösi lisää tilaa ympäri vuoden.
Terassilasitus - kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu terassin suojaamiseen
Terassilasitus - kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu terassin suojaamiseen

Terassilasitus tekee terassista viihtyisän oleskelutilan

Jos haluaisit viettää aikaasi terassillasi muinakin aikoina kuin leutoina kesäpäivinä, niin meillä on sinulle ratkaisu - terassilasitus. Terassilasitus tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen avoterassiin. Se suojaa sinua sateelta, tuulelta ja pölyltä, jotta voit nauttia terassista läpi vuoden, säällä kuin säällä.

Lasitettu terassi on kestävä ja helppo pitää puhtaana, ja voit unohtaa puunlehtien ja lumen kerääntymisen terassille. Terassilasitus suojaa sinua myös hyönteisiltä ja vähentää ulkoa tulevan melun määrää, joten voit viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa ilman häiriöitä.

Lasitus antaa terassillesi tyylikkään ilmeen ja lisää sen arvoa. Voit valita eri lasityypeistä, jotta voit luoda juuri sinun tyyliisi sopivan terassin.

Terassilasitus on myös helppo asentaa, joten voit nauttia uudesta terassista nopeasti. Me tarjoamme laadukkaan asennuspalvelun, joka takaa, että terassilasitus on asennettu oikein ja kestää vuosia.

Älä anna sään rajoittaa terassin käyttöäsi enää, vaan ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ratkaisu, joka toimii!


"Joitakin vuosia sitten Reiman Lasitus kävi asentamassa terassillemme lasituksen. Näiden vuosien aikana n 35 m2:n terassin käyttö on lisääntynyt merkittävästi verrattuna käyttöön ennen lasitusta varsinkin keväisin ja syksyisin. Lasi-ikkunat ja -ovet ovat toimineet moitteettomasti kaikki nämä vuodet eivätkä ole tarvinneet minkäänlaisia huoltotoimenpiteitä.

Lasiterassin yksi suuri etu on, ettei grilliä, ruokapöytää eikä kahta sohvaa tarvitse viedä mihinkään suojaan talven varalta vaan ne ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Olemme olleet terassin lasitukseen erittäin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Reiman Lasitusta lasituksen toimittajana."

Pekka Valtari

Venetmäki

   Liukulasit ovat helppo ja kestävä                        vaihtoehto

Lasit liukuvat kiskoilla kevyesti ja äänettömästi
Asennus onnistuu myös talvisaikaan!
Valjasta terassisi ympärivuotiseen käyttöön

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!