Eristyslasit

Kuvassa kolmikerroksinen eristyslasi, jossa siis pestäviä pintoja yhteensä kaksi.
Kuvassa kolmikerroksinen eristyslasi, jossa siis pestäviä pintoja yhteensä kaksi.

PYYDÄ TARJOUS ERISTYSLASITUSKSESTA ASUNTOOSI!   

Eristyslasituksen pääetuna on sen energiatehokkuus, joka johtuu erikoiskerroksesta, joka rajoittaa lämmön siirtymistä lasin läpi. Tämä ominaisuus pitää sisätilan lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Eristyslasi eristää tehokkaasti myös ääntä sekä uv-säteilyä paremmin kuin tavallinen lasi.

Toinen etu on taloudellinen hyöty, koska eristyslasit pienentävät merkittävästi talon energialaskua. Ne mahdollistavat tasaisen lämpötilan ylläpitämisen sisällä ilman, että tarvitsee käyttää paljon lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmiä. Lisäksi eristyslasit parantavat talon energialuokitusta, mikä voi nostaa talon arvoa.

Mikäli ikkunan karmit ovat kunnossa, voimme yleensä asentaa eristyslasit vanhoihin ikkunoihin, joissa on yleensä kolme ikkunanpuitetta päällekkäin ja jokaisessa yksi lasi. Tällöin eristyslasi asennetaan sisimpään puitteeseen ja keskimmäinen puite otetaan pois, mikä säästää huomattavan summan verrattuna koko ikkunan uusimiseen. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia kaikista eristyslasien hyödyistä ilman täyden hinnan maksamista ikkunoiden vaihdosta.

Jos olet kiinnostunut eristyslasituksista, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun ja parantamaan talosi energiatehokkuutta. Kiitos, kun valitset meidät luotettavaksi yhteistyökumppaniksesi!