Terassilasit

Terassilasitus pitää hanget pelkkänä koristeena!
Terassilasitus pitää hanget pelkkänä koristeena!

Lasituksella laatua elämään

Terassilasitus antaa sinulle mahdollisuuden nauttia vapaa-ajastasi tai vaikkapa etätöistäsi luonnonvalossa - ja omilla ehdoillasi. Lasitus suojaa terassisi lumelta, sateelta ja roskilta ja tuulelta. Se vähentää myös terassille kantautuvaa melua, mutta päästää valon ja lämmön sisään. Auringonottoa maaliskuussa tai grillausta sateisena lokakuun lauantaina - miksipäs ei!

Yleensä terassilasitusprojekti alkaa siten, että lasiliikkeen edustajat käyvät paikan päällä tekemässä mittaukset jonka jälkeen tarjous lasketaan. Parin viime vuoden tuomat haasteet(Covid-19, polttoainekustannuksien nousu ym) ovat tuoneet hieman uudistuksia myös meidän käytäntöihimme. 

Vaikka maakuntamatkailu onkin mukavaa ja kasvotusten toimiminen olisi meille mieluisinta, pyrimme antamaan alustavan kustannusarvion asiakkaan antamien mittojen mukaan. 

Alustavan kontaktin tapahtuessa puhelimitse tai sähköpostitse pystymme pitämään fyysiset kontaktit minimissä, kuten myös ylimääräisen autolla ajamisen tuomat rasitteetkin. Täällä maaseudulla välimatkat saattavat venyä yllättävänkin pitkiksi!

Lasituksen edetessä seuraavaan vaiheeseen tulemme sitten käymään paikan päällä, jolloin tehdään tarkemmat mittaukset sekä sovitaan lasituksen yksityiskohdista. Esimerkiksi kesämökkejä ei yleensä löydy kahta samanlaista, ja jokaisessa projektissa on omat kommervenkkinsä. 

Yhdessä tuumin saamme varmasti suunniteltua lasiterassin, joka sopii sinulle ulkonältään, hinnaltaan ja ennen kaikkea toimivuudeltaan. Jos terassin lasitus on suunnitelmissasi, ota meihin yhteyttä ja laitetaan homma alulle!   Liukulasit ovat helppo ja kestävä vaihtoehto

Lasit liukuvat kiskoilla kevyesti ja äänettömästi
Asennus onnistuu myös talvisaikaan!
Valjasta terassisi ympärivuotiseen käyttöön

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!